منتشر شده در 10 آبان 1394

در پی برگزاری موفقیت آمیز سه دوره همایش رؤسای موفق شعب بانک­های کشور در طی سال­های 1389، 1390 و 1391، با عنایت به تقاضای پرشور بانک­ های کشور، چهارمین همایش رؤسای موفق شعب شبکه بانکی کشور، با محوریت و شعار «بانکداری مجازی، ارتقای عملکرد بانک ها» و در جهت تعقیب اهدافی چون، تقویت مهارتها و دانش افزایی علمی و حرفه­ ای در زمینه علوم بانکی مورد نیاز رؤسای شعب، بحث و تبادل نظر میان رؤسای شعب در رابطه با انتقال تجربیات موفقیت آمیز خود و نیز تجلیل از تلاش ­های این مدیران عملیاتی (شعب) شبکه بانکی کشور، از سوی مؤسسه عالی بانکداری ایران با همکاری شبکه بانکی کشور در تاریخ دوشنبه 28 بهمن ماه 1392 در محل سالن همایش ­های مؤسسه برگزار گردید. 

در این همایش که در ساعت 8:30 صبح پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران بطور رسمی آغاز بکار کرد پس از سخنرانی افتتاحیه معاون محترم نظارتی بانک مرکزی، مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی و همچنین مدیران عامل بانک­ های پاسارگاد، اقتصادنوین، آینده به همراه عضو هیأت مدیره بانک سپه و جناب آقای دکتر پیمان نوری بروجردی (استاد دانشگاه و از مدیران نظام بانکی) بعنوان سخنران اصلی به ایراد موارد و مطالب تخصصی و کاربردی مورد نیاز رؤسای شعب پرداختند.

در همایش مذکور که با حضور مدیران عامل محترم و اعضای هیأت مدیره و مدیران امور شعب و روابط عمومی 29 بانک و مؤسسه اعتباری برگزار گردید، قریب به 300 تن از رؤسای منتخب شعب بانک­ های کشور که با توجه به ضوابط و شاخص­ های تدوین شده از سوی کمیته علمی همایش و از سوی بانک­ ها معرفی شده بودند مشارکت داشتند.

همچنین شاهد ارائه سخنرانی دو رئیس شعبه برگزیده در خصوص ارائه و انتقال تجربیات مفید خود در اداره شعب به سایر همگنان خود بودیم و نیز با برگزاری یک میزگرد تخصصی متشکل از 8 نفر از رؤسای شعب منتخب بانک­ های بخش دولتی و خصوصی، مدیران عملیاتی بانک ­های کشور موارد و موضوعات مختلف و مشکلات مبتلابه و تجربیات خود در جهت ارتقای عملکرد شعبه و مشتری مداری و جذب منابع و کاهش مطالبات غیرجاری شعبه متبوع خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

خاطرنشان می­ سازد که در سخنرانی افتتاحیه که توسط آقای دکتر رضوی ریاست مؤسسه عالی بانکداری ایران ایراد گردید وی ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد گویی به مدعوین و حاضرین در همایش و قدردانی از حضور رؤسای برگزیده شعب شبکه بانکی کشور و تجلیل از زحمات و تلاش ­های خستگی­ ناپذیر آنان در اجرای کارایی سیاست­ های پولی در سطح شعب اظهار نمود: هدف از برگزاری این سلسله همایش ­ها از یک سو قدردانی از تلاش ­های بی­ وقفه مدیرانی است که در حقیقت جلودار خدمت رسانی به مردم، جامعه و اقتصاد کشور در صنعت بانکداری بوده و از سوی دیگر، انتقال تجربیات موفقیت­ آمیز این عزیزان به دیگر همتایان و همکاران خود در شبکه بانکی و آشنایی با تغییرات و تحولات جدید در صنعت بانکداری و چالش های آن بوده است.

ایشان همچنین در ادامه سخنرانی خود اظهار داشت: ارزیابی­ های انجام شده از برگزاری سه دوره گذشته همایش رؤسای موفق شعب همگی حاکی از استقبال فراوان بانک­ها بوده است به­ گونه ­ای که برغم تقاضای مستمر بانک­ها برای اختصاص سهمیه بیشتری برای معرفی مدیران برتر شعب خود، به علت محدودیت گنجایش سالن همایش و امکانات اجرایی برگزاری این همایش، پاسخگویی به این تقاضاها از سوی مؤسسه عالی بانکداری ایران امکان­ پذیر نبوده است. همچنین آقای دکتر رضوی با بیان روند آماری برگزاری سه دوره همایش اظهار نمود که تاکنون، همایش­ های اول تا سوم رؤسای موفق شعب در 9 مرداد ماه 1389، 12 بهمن ماه 1390 و 7 بهمن ماه 1391 برگزار شده و اکنون شاهد برگزاری چهارمین همایش با حضور 29 بانک دولتی و غیردولتی می­ باشیم به نحویکه این آمارها موفقیت دست­اندرکاران و برگزارکنندگان همایش در نیل به اهداف مدنظر همایش ­های رؤسای موفق شعب بوده است.

در ادامه جناب آقای حمید تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی سخنرانی خود را پیرامون موضوع «بررسی عملکرد جذب منابع سپرده ­ای و مصارف تسهیلات شبکه بانکی کشور در سطح شعب در سال 1391» پرداخت. وی در سخنرانی خود ضمن اعلام اینکه ارتباط Online (برخط) بین شعب شبکه بانکی حتی در روستاهای دوردست کشور نیز بطور محسوسی قابل مشاهده است، در موفقیت استقرار بانکداری الکترونیک در صنعت بانکداری کشور که همگام با دیگر کشورها به وقوع پیوسته است مواردی را عنوان نمود.
ایشان همچنین ضمن بیان مسائل و مشکلات در پیاده­ سازی بانکداری مجازی در کشور به مباحثی چون امنیت اطلاعات و احراز هویت و امضای دیجیتالی مشتریان مباحث مبسوطی را ایراد فرمود.


در مراسم اختتامیه همایش چهارم، که به تکریم از رؤسای برگزیده شعب بانک­ های کشور اختصاص یافت، تمامی رؤسای برگزیده شعب بانک­ ها با اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیسی مورد تجلیل قرار گرفتند و به ویژه به حائزین رتبه­ های اول تا سوم، تندیس افتخار از سوی مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره بانک­ ها و ریاست مؤسسه عالی بانکداری ایران اعطاء گردید.